Головна Новини ДТП за участі Леоніда Бицюри розслідують правоохоронці Львівщини

ДТП за участі Леоніда Бицюри розслідують правоохоронці Львівщини

ДТПЗа участі Леоніда Бицюри заступника голови Тернопільскої ОДА поблизу Золочева Львівської області 3 січня 2015 року сталася ДТП.

За інформацією наших джерел в ОДА винуватцем ДТП визнали саме заступника тернопільського губернатора, а автомобіль яким він керував  за розподілом належав в.о. голови ОДА Івану Крисаку.

У прес-службі прокуратури Тернопільської області повідомили, що відповідно до вимог КПК України прокуратура Тернопільської області не розслідує та не здійснює процесуального керівництва у розслідуванні жодного кримінального правопорушення, вчиненого посадовцем ОДА на території Львівської області.

Так, відповідно до ст.218 КПК України досудове розслідування здійснюється слідчим того органу досудового розслідування, під юрисдикцією якого знаходиться місце вчинення кримінального правопорушення.

Тому, кримінальне правопорушення, вчинене на території Львівщини, за територіальною підслідністю розслідують правоохоронні органи Львівської області та процесуальне керівництво здійснює відповідна прокуратура цієї ж області.