Головна Новини Дружина намагалася заховати докази вбивства чоловіка

Дружина намагалася заховати докази вбивства чоловіка

vbyvstvoПрокуратура Кременецького району здійснює процесуальне керівництво у трьох кримінальних провадженнях стосовно місцевих жителів у спричиненні потерпілим тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до їх смерті.

Як повідомив прокурор Кременецького району Микола Гібський, одне з кримінальних проваджень розслідується стосовно жителя району, який, перебуваючи у будинку знайомого, спричинив йому під час конфлікту тілесні ушкодження, від яких останній помер.

Подібне кримінальне провадження розслідується стосовно місцевої жительки, яка за місцем свого проживання нанесла удари тупими предметами співжителю, від яких той помер. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, жінка намагалася знищити сліди злочину та повідомила лише через два дні після вбивства про нібито природню смерть потерпілого.

Також розслідується ще одне кримінальне провадження стосовно жителя міста Кременця, який упродовж кількох днів систематично наносив удари тупими предметами своїй матері, спричинивши їй численні тяжкі тілесні ушкодження, від яких жінка померла.

Двом кременчанам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), а третьому – за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Усім підозрюваним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.