Головна Новини Дружина екс-губернатора Хоптяна запевняє, що “при Віктору Федоровичу була справжня демократія”

Дружина екс-губернатора Хоптяна запевняє, що “при Віктору Федоровичу була справжня демократія”

Цікавим дописом поділилася дружина колишнього голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Колишня регіоналка Надія Хоптян зараз представляє політичну партію “Розумна сила”. “При Віктору Федоровичу такого не було,   а була справжня демократія,– запевняє авторка. Ми вже забули як ці ж націоналісти домагаючись влади в Україні знищили центр Києва… “, “Ось яку Україну вони наскакали на Майдані!” і т. д. пише Надія Хоптян. Наводимо для наших читачів весь допис політикині.

“Розумна Сила проти Тернопільських націоналістичних Маргіналів!

Події, які розгортаються останнім часом навколо партії «Розумна сила» свідчать, що в Україні немає демократії, а такі поняття як «верховенство права», «закон» взагалі відсутні. Так звані націоналісти з Тернопільської Самооборони, «Правого сектора», Національного корпусу, маргінали зі «Свободи» та бандерівських добровольчих загонів б’ють людей, розганяють мирні зібрання, влаштовують погроми.
Відчуваючи свою абсолютну силу та безкарність, не маючи можливості претендувати на владу законним шляхом, нацисти демонструють народу, що закон ніщо у порівнянні з їх амібіціями. І не важливо, хто номінально керує Україною чи областю, він робитиме те, що накажуть нацисти (згадаймо як губернатор області плазує перед так званими “атошніками” ). Нацистському позасудовому терору, що опирається на беззаконня, неповагу до політичних опонентів, давно уже немає альтернативи у рамках політичної системи, що формується Києвом. Нацистам потрібно, щоб усі боялися (щодавно пробували залякати мене та мого чоловіка через нашу непохитну політичну пзицію). І вони цього домагатимуться всіма методами.
Для них нині – це час безкарності. Вони поводяться гірше фашистів. І їх обличчя не випромінюють розумніих продуктивних ідей. Вони – такі собі паразити у військовій формі! І це при заявленому європейському векторі! . Дикунство і варварство. При Віктору Федоровичу такого не було, а була справжня демократія. Ми вже забули як ці ж націоналісти домагаючись влади в Україні знищили центр Києва, захопивши та погромивши приміщення державних установ, обласних адміністрацій, силових структур. А у Тернополі спалили приміщення міліції.
Ось яку Україну вони наскакали на Майдані!
Ми пропонуємо інший шлях!”