Головна Новини Дружина відправила чоловіка одним ударом у реанімацію

Дружина відправила чоловіка одним ударом у реанімацію

До реанімаційного відділення першої міської лікарні з тупою травмою живота та розривом тонкої кишки кишечника потрапив 27-річний житель обласного центру після сварки з дружиною.

 

Повідомлення до правоохоронців надійшло від медиків лікувального закладу. Чоловіка доставили з місця проживання, та, як з’ясувалося, з важкою травмою він перебував удома майже добу.

 

Поліцейські встановили, напередодні молода пара відпочивала разом з друзями на стадіоні, що на проспекті Злуки. Випивали. Саме на ґрунті вживання алкоголю і якихось дрібних непорозумінь виникла сварка.

 

Очевидці розповідають, що чоловік першим штовхнув дружину, але та дала здачу, і то  так, що молодик впав на землю. Розгнівана 22-річна благовірна з усієї сили ще й копнула кривдника в живіт. Той трохи покорчився від болю, а далі встав і разом пішли додому. Ймовірно алкогольна «анестезія» протримала його до наступного дня.

 

Чоловікові було проведено оперативне втручання, зараз його стан стабільний, а ось у дружини – серйозні проблеми із законом. Щодо неї розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 121 ККУ.