Головна Новини До Тернополя їде артист, якого вигнали зі Львова

До Тернополя їде артист, якого вигнали зі Львова

Сергій Бабкін подався у Всеукраїнський тур, присвячений 15-річниці його співочої кар’єри. Він побував у багатьох  містах країни, настала черга Заходу. Приїхавши до Львова, артист почув, що його концерт із патріотичних міркувань громадські активісти хочуть зірвати. Як пізніше він написав у ФБ, він пробував домовитися із чоловіком на ім’я Антон Петровський, котрий і агітував львів’ян зірвати концерт Бабкіна. Та останній відмовився з ним спілкуватися.

Під час концерту й справді блокували вхід до зали. Почалася сутичка між активістами, фанами Бабкіна і поліцією. З метою безпеки життя людей Сергій відмовився від виступу.

Згідно розкладу його туру, сьогодні, 9 жовтня Сергій Бабкін виступатиме у Тернополі  у Драмтеатрі імені Т.Шевченка.

До слова, на офіційній сторінці у ФБ Сергій розповів про те, що найбільше турбує українських патріотів, а саме: як він відноситься до Росії, чи виступав у Криму, та й узагалі чи вважає Росію – країною-агресором. Читати пост тут.

Стосовно Сергія Бабкіна написав у соцмережах у славнозвісний Юрій Винничук:

“Ніколи не чув про співака, пробачте на слові, Бабкіна. Знав лише співачку з її чудернацьким хором. Тепер почув. Сподіваюся йому в Тернополі відповідний чумайдан подарують”.