Головна Новини До прокурора громадськість йде як до останньої надії

До прокурора громадськість йде як до останньої надії

Новопризначений прокурор області В’ячеслав Перч упродовж двох днів, 18-19 липня, провів перший особистий прийом громадян, на який до керівника наглядового відомства звернулося 30 жителів регіону, серед них – представники місцевих громадських організацій.

Більшість скарг та звернень місцевих представників громадськості стосувались дій чи бездіяльності слідчих підрозділів поліції під час проведення досудового розслідування та законності прийнятих процесуальних рішень в окремих кримінальних провадженнях, у тому числі й тих, які набули суспільного резонансу.
Окрім того, громадські активісти гостро критикували дії посадових осіб Тернопільської міської ради та оскаржували законність прийнятих рішень у земельній сфері та щодо відчуження комунального майна.
Також громадяни у своїх скаргах оскаржували законність видобутку надр та використання лісових ресурсів, зокрема, на території Бережанського району.
Прокурор області прийняв у громадян усі звернення з метою ретельного вивчення та прийняття законних і обгрунтованих рішень, а в окремих випадках – надав роз’яснення вимог чинного законодавства щодо повноважень органів прокуратури.
Довідково: Прокурор області В’ячеслав Перч проведе виїзний прийом громадян 25.07.2016 року о 11.00 год. у приміщення Чортківської місцевої прокуратури. Інформацію про час та місце подальших виїзних прийомів громадян прокурором області буде повідомлено на відомчому сайті додатково.