Головна Новини До помешкання тернопільського підприємця вдерлися невідомі?

До помешкання тернопільського підприємця вдерлися невідомі?

В помешканні тернопільского підприємця та мецената директора будівельної компанії Креатор-Буд Ігора Гуди сьогодні вранці розпочалися обшуки.

“Сьогодні о 7-ій ранку , в той час, коли я перебував у відрядженні в Києві, в мою квартиру на площі Героїв Євромайдану, де я живу, ввірвались невідомі озброєні особи, які налякали моїх малолітніх дітей і дружину. Вони безцеремонно почали проводити обшук і вилучати речі, які мені належать. Поліція могла б дочекатись мене з відрядження, адже, якщо за мною слідкують, то чудово знають, де я зараз перебуваю. Я приватний підприємець, моя діяльність відома в Тернополі майже 20 років. Вважаю це тиском на мою підприємницьку та суспільно-громадську діяльність” – повідомив Ігор Гуда на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомили сайту Реально у Тернопільському обласному управлінні нацполіції, місцеві првоохоронці не ініціювали, їх проводять не місцеві  слідчі прокуратури чи поліції не уточнюють.

Ігор Гуда — відомий в Тернополі та за його межами громадський діяч та підприємець. З його ініціативи та за фінансової підтримки в місті зроблено чимало соціальних проектів. Так, лише за останні півтора року він встиг закупити дороговартісне обладнання для онкодиспансеру, долучитись до ремонту дороги на Дальній пляж, закупити необхідні речі для кількох геріатричних будинків області, відремонтувати площу Героїв Євромайдану, допомогти церкві привезти в Тернопіль з Ватикану Нерукотворний образ Христа. Ігор Гуда припускає, що його публічна діяльність могла не всім подобатись.