Головна Новини Дорожники облаштовують тимчасовий переїзд для сільськогосподарської техніки в Лисівцях

Дорожники облаштовують тимчасовий переїзд для сільськогосподарської техніки в Лисівцях

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області підрядна організація зводить тимчасову переправу через ріку Серет в селі Лисівці Заліщицького району. Споруда забезпечить проїзд сільськогосподарської техніки на весняні польові роботи, поки триватиме капітальний ремонт мосту на автошляху Р-24 Татарів-Косів-Коломия-Кам’янець Подільський.

ТРОХИ ПЕРЕДІСТОРІЇ

У 2018 році Служба автомобільних доріг у Тернопільській області провела обстеження шляхопроводу у с. Лисівці та обмежила рух аварійною ділянкою мосту задля забезпечення безпечного проїзду. Крім того, аварійний міст було внесено у перелік об’єктів, які підлягають ремонту у 2019 році. На жаль, водії великотоннажного транспорту, попри обмеження, продовжували інтенсивно пересуватися мостом. У лютому 2019 року частина мосту зруйнувалася.

 

Жителі села Лисівці не могли добратися сільськогосподарською технікою до своїх городів, котрі знаходяться по той бік обваленого мосту. Коли ріка Серет розливається навесні, проїхати нею вбрід не завжди можливо.

 

Ремонт мосту в Лисівцях затягнувся. Служба автомобільних доріг стикнулася з недобросовісністю підрядника. Правоохороці відкрили кримінальне провадження через мостову організацію В 2020 році на капітальний ремонт розіграють новий тендер. Людям тим часом доводилося терпіти незручності.

ЩО ЗАРАЗ

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області замовила в ТОВ «АВАКС-ПРОФ» тимчасовий переїзд через ріку Серет. Конструкція, дозволить вчасно розпочати посівну кампанію жителям села Лисівці.

НАГОЛОСИМО, ЩО ТИМЧАСОВИЙ ПЕРЕЇЗД НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ РУХУ ВЕЛИКОТОНАЖНОГО ТРАНСПОРТУ. ВОДІЯМ ВАНТАЖІВОК СЛІД КОРИСТУВАТИСЯ СХЕМОЮ ОБ’ЇЗДУ АВАРІЙНОГОМОСТА НА А/Д Р-24, ЯКА НАВЕДЕНА НИЖЧЕ.