Головна Новини “Дорогу смерті” Тернопіль-Львів частково відремонтували

“Дорогу смерті” Тернопіль-Львів частково відремонтували

дорогаЗавершився ямковий ремонт жахливої «дороги смерті». Саме так донедавна водії називали об’їзну міста Золочів на трасі “Тернопіль-Львів”.
Відповідно на даній ділянці дороги створено безпечний проїзд автотранспорту.

Про це запевнив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Юрій Лазаренко.

Юрій Лазаренко зазначив, що ямковий ремонт, це підготовка до середнього поточного ремонту, що розпочнеться орієнтовно у третій декаді травня.

«Дана ділянка дороги є дуже важлива, адже це траса національного значення. За чотири дні ми завершили роботу з усунення аварійної ямковості об’їденої міста Золочів, села Червоне та Ясенів. На роботу витрачено близько 1, 5 млн. Далі очікуємо коштів, які повинні отримати відповідно до постанови Кабміну на проведення поточного ремонту траси Львів-Тернопіль. Ця сума в межах 30 млн.», – сказав начальник Служби автомобільних доріг Львівщини.

Він також зазначив, що ремонтні роботи здійснює українська фірма, яка працює на новому обладнанні та використовує сучасні технології.

На даній ділянці передбачено відновлення та зміцнення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу з подальшим влаштуванням дорожнього покриття асфальтобетоном. Виконання ремонту робіт таким методом надає 10 років гарантії на дорожню основу.