Головна Новини Дорога М-19 у фокусі: де працює техніка тернопільських дорожників?

Дорога М-19 у фокусі: де працює техніка тернопільських дорожників?

21 вересня на автошляху М-19 Доманове–Ковель–Чернівці–Тереблече роботи проводяться на кількох ділянках 🚜 Для зручності, прив’язуємося до населених пунктів (з півночі на південь):

обхід м. Кременець – роботи завершені на 98%, а саме: влаштовано верхній шар з щебенево-мастикового асфальтобетону на усій протяжності, заасфальтовано з’їзди, нанесено дорожню розмітку за технологію «холодний пластик», влаштовано пішохідні доріжки з бруківки, встановлено дорожні знаки нового зразка, забетоновано систему водовідведення. Залишилося під’єднати нове освітлення та встановити світлофор.

смт Вишнівець та околиці – завершено поточний середній ремонт.

м. Тернопіль – поворот на с. Мишковичі – влаштовано нижній шар дорожнього покриття. Шляхопровід у селищі Велика Березовиця заасфальтовано. Попереду – влаштування другого шару асфальтобетону.

Поворот на Мишковичі – кільцева розв’язка перед селищем Дружба (дорога зараз закрита для транспорту) – завершено основні роботи на 2 шляхопроводах, влаштовано на них вирівнюючий шар асфальтобетону;
Влаштовано на двох подвійних смугах руху 2 шари асфальтобетону, попереду – третій, верхній шар.

смт. Дружба – м. Теребовля – завершено укладання двох шарів асфальтобетону. Триває монтаж нової системи освітлення, бар’єрного огородження та влаштування тротуарів. Попереду – нанесення розмітки з «холодного» пластику.

с. Плебанівка – обхід м. Чортків – влаштовано перший шар асфальтобетону.

обхід м.Чортків – с.Нагірянка – проводиться регенерація основи дороги.

с. Марилівка – с.Свидова – фрезування зношеного дорожнього покриття.