Головна Новини Донечку нігерійки, яка померла у Тернополі після пологів, зі сльозами на очах...

Донечку нігерійки, яка померла у Тернополі після пологів, зі сльозами на очах забрав із пологового її батько

26 серпня цього року Тернопіль сколихнула страшна новина: у пологовому будинку померла 29 річна породілля, це була громадянка Нігерії, у якої діагностували COVID-19. На щастя, дитину медикам вдалося врятувати, результат тесту у неї був негативний.
• З пологового дитина була направлена до КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР, де перебувала у педіатричному відділенні для недоношених дітей.
• Сьогодні, 24 вересня, дуже зворушлива подія відбулася у нас в лікарні: батько, бабуся та рідні дівчинки приїхали за нею. Зі сльозами на очах батько і бабуся зустріли свою кровиночку, а найближчим часом планують повернуться на батьківщину. • Колектив відділення на чолі із завідуючою Бліхар Тетяною Володимирівною також не стримував свої емоцій, адже вже встигли прикипіти до дівчинки душею.
• Генеральний директор (головний лікар) КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР Григорій Іванович Корицький висловив щирі співчуття рідним з приводу непоправної втрати, а маленькій красуні побажав щасливої долі.