Головна Новини Доктор Пі оскаржуватиме вирок у найгуманнішому Апеляційному суді Тернопільської області

Доктор Пі оскаржуватиме вирок у найгуманнішому Апеляційному суді Тернопільської області

доктор Пі

Вироком Сихівського райсуду міста Львова Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктора Пі», позбавлено волі терміном на 8 років, з терміном строку обчислення з моменту затримання – 14 листопада 2011 року.

17 січня 2017 року у Тернополі, розпочався розгляд апеляційної скарги Андрія Слюсарчука. Про це повідомили в прес-службі апеляційного суду Тернопільської області

Звинувачення висувалося за ч.1 ст. 119, ст.138, ст.190, ст..258. Як зазначив суддя Назарій Дулебко, відбулося часткове сумування термінів передбачених термінами даних статей. Також призначено виплату матеріальної компенсації постраждалим в різних розмірах.

Як повідомляв УНІАН, під час спілкування з журналістами у перерві Слюсарчук заявив, що не вважає себе винним, а весь обвинувальний вирок вважає побудованим «на істерії», а сам судовий процес – «спектаклем». Також, за словами Слюсарчука, він задоволений тим, що чує, слухаючи обвинувальний вирок, оскільки це дасть йому можливість і хороші шанси на апеляцію.

Нагадаємо, що від рук Доктора Пі постраждали десятки людей, частина яких і була мешканцями Тернопілскої області, зокрема він залікував дівчинку з Чорткова та сина священника з під Тернополя.