Головна Новини Добровільне медичне страхування ДМС для працівників в Україні

Добровільне медичне страхування ДМС для працівників в Україні

Як досягнути 100% віддачі від працівників? Медична страховка – надійний інструмент підвищення лояльності зі сторони робітників організації. Докладніше – далі в статті.

Керівництво більшості успішних організацій давно зрозуміло, що ключ до активного розвитку та прогресу компанії залежить від стану її працівників. Турбота про здоров’я та хороше самопочуття співробітників спонукає до кращої роботи та повної самовіддачі. Ось чому більшість таких компаній забезпечують своїх працівників мед страховками. Якщо в Європі та Америці така практика звичайна, то українські компанії ще не повністю перейшли на новий рівень роботи, до кінця не збагнувши зв’язок між високою продуктивністю праці та медичним страхуванням. Неодноразово доказано, що від турботи про стан здоров’я співробітників виграє, зрештою, сама компанія, адже людям не доводиться витрачати час на пошуки лікаря, записуватись на консультації, шукати кошти для лікування, що дозволяє максимально сконцентруватись на роботі.

ДМС для працівників – різновид добровільного страхування, що входить до корпоративного соціального пакета. Передбачає повний спектр медичних послуг, що надаються у разі настання страхового випадку (захворювання співробітника компанії). Маючи медичну страховку, працівник повідомляє про проблему через контакт центр страхової компанії, після чого отримує допомогу лікаря координатора, який організовує консультації, обстеження та лікування у лікарів.

Де купити ДМС для працівників: переваги компанії PZU

ДМС для працівників можна купити в будь-якій страховій організації, що надає такі послуги. Найкращі умови для співпраці пропонує страхова компанія PZU – європейська страхова група з 200-річним досвідом міжнародної діяльності.

Сьогодні PZU є найбільшою страховою групою у Східній та Центральній Європі. В Україні займає провідні позиції в рейтингу найбільш надійних організацій страхового сегмента. Іноземні інвестиції, європейські стандарти обслуговування, високий рівень фінансової стійкості, позитивна страхова репутація на міжнародному ринку, міжнародні стандарти, кращі фінансові показники: все це дозволяє PZU гарантувати якість своїх послуг.