Головна Новини Добрий знак: під час молитви за Гроїв Небесної Сотні до церкви прилетів...

Добрий знак: під час молитви за Гроїв Небесної Сотні до церкви прилетів лелека

На Кременеччині, під час богослужіння, на церковне подвір’я прилетів лелека, таке повідомлення з’явилось у групі “Типовий Кременець”.
20 лютого минає шоста річниця розстрілів на Майдані. У цей день вся Україна згадує Героїв Небесної Сотні, пише 20 хвилин
Святу Літургію провели й у Дунаєві на Кременеччині.
“Сьогодні ми, священники нашого благочиння молилися в Дунаєві за всіх Героїв Небесної Сотні, між ними також згадували нашого земляка Сашка Капіноса. На святій літургії поминали також всіх українських воїнів, добровольців, волонтерів, військових лікарів і священників, котрі загинули в боротьбі за Україну”, розповів священник Володимир Буграк. Під час богослужіння на церковне подвір’я прилетів лелека.
“Вражаюче! Але Бог послав свою ознаку! Що вона означає, можна тільки здогадуватись. Під час богослужіння на церковне подвір’я прилетів лелека! Зважте, нині 20 лютого! Він ходив біля храму, підходив до людей, давав себе погладити, позував для світлин! Коли вся громада пішла на цвинтар, де священики звершили панахиду на могилі Героя, лелека також перелетів і ”молився” з людьми! Пояснити таке неможливо!!!”, йдеться у повідомлені.

Під даним постом у групі “Типовий Кременець” вже більше сотні коментарів, люди активно обговрюють цю подію та кажуть, що це добрий знак, а лелека, то посланець від Бога.

Танюша Биденко пише “Дуже зворушливо! Це добрий знак, сам янгол опустився на землю,да ще й біля церкви. Царство Небесне нашим героям”.

“Вражаюче!!! Бог і загиблі чекають наших щирих молитов. МОЛІМОСЯ, ставаймо кращими, щоб бути достойними загиблих захисників, воїнів світла, і Божої милості”, коментує Орися Тащук.

Марія Присяжнюк “Можливо, Господь посилає небесного янгола в образі лелеки, щоб ми молились за душі загиблих воїнів…”

“Це, як мінімум символ душ(душі) тих ,що загинули за Україну!!! На Славу Божу”, написала Оля Париляк. “Я сама була свідком події, здається 2 роки тому в Лішні під час панахиди в каплиці пантеон під час поминання убитих в небі появилося десь з півсотні лелек, покружляли і полетіли. Це бачили всі”, розповіла Софія Стрикула.