Головна Новини “Добре, що син живий” – в госпіталі знайшовся зниклий під Бахмутом військовий

“Добре, що син живий” – в госпіталі знайшовся зниклий під Бахмутом військовий

Військовослужбовця з Гусятина Івана Івахіва впізнали рідні та сусіди в одній із груп, де розшукують безвісти зниклих бійців. Хтось із медиків виклав фото чоловіка з перев’язаною головою і написав, що боєць нічого не пам’ятає.

Про це повідомляє Тернопіль-1.

За світлиною його впізнало практично все селище. Знімальна група поїхала в Гусятин, аби розповісти вам історію щасливого розшуку. Отже, жителі Гусятина впізнали Івана Івахіва — бійця, який вважався зниклим безвісти. Чоловік з рідними не виходив на зв’язок понад два тижні. А зник в районі Бахмута, де зараз йдуть важкі бої. Кілька днів тому його фотографія з’явилася в одній із груп в соцмережах, щоправда з неправильним прізвищем. Першим, хто побачив світлину і впізнав — був сусід бійця, Олег Дідюк.

Чоловік розповідає: зв’язок із військовим обірвався 26 лютого. У той день воїн востаннє спілкувався з мамою. Івана знайшли у лікарні у Вінниці. Він не пам’ятав звідки він і як взагалі опинився там. У рідному Гусятині його домівка, де він жив разом з мамою-пенсіонеркою, закрита. Жінка як тільки побачила сина живим, одразу поїхала до нього. А господарку залишила на сусідів. Нам вдалося поспілкуватися з пані Ганною телефоном.

Мати Івана не стримує емоцій. Жінка плаче: “Добре, що син живий. А більше їй нічого не треба”.

Розповідає, що зараз шукає документи сина та особисті речі, адже при ньому нічого не було. І додає, що син переніс вже дві операції.