Головна Новини Днями в ТРЦ “Подоляни” відбувся традиційний показ мод “Podolyany Fashion”

Днями в ТРЦ “Подоляни” відбувся традиційний показ мод “Podolyany Fashion”

Днями в ТРЦ “Подоляни” відбувся традиційний показ мод “Podolyany Fashion”.

Це безпрецедентна подія в світі моди Тернополя, на яку щороку з нетерпінням чекають тернопільські модники і модниці, адже саме на “Podolyany Fashion” є можливість побачити нові колекції дизайнерських брендів – Оксана Караванська, Андре Тан, Malva Florea, Soboleva-Vronskaya, Gosha Altshuler, Маряна Назарчук і Юлія Чолак, Анна Моргун, Ріна Бударіна, Лідія Яніцька та багато інших. Відомі дизайнери з Києва, Миколаєва, Львова, Одеси та інших міст України представляли свої нові колекції в ТРЦ «Подоляни». У показі також приймали участь дизайнерські бутіки українських модельєрів представлені у «Подолянах» – A.Tan by Andre Tan, VR studio, студія VOVK та Оксана Чорна. Тернополяни та гості міста мали можливість подивитись і придбати одяг та аксесуари дизайнерських брендів, які презентувалися вперше в Україні. Наприклад колекція Анни Моргун «Feel To Feel» сезону осінь / зима 17/18 була офіційно представлена дизайнером 4 квітня на Тижні моди в Римі, а вже 12 травня відбувся перший показ в Україні на Podolyany Fashion. Бренд Malva Florea представив колекцію, яку вперше побачив світ 5 квітня в Монако в рамках MC Fashion Space. Тож з Риму чи Монако одразу в Тернопіль!

Засновниця бренду Malva Florea Мальва відзначила, що має успішний багаторічний досвід роботи на тернопільському ринку, і тернополянки є досить обізнаними у тенденціях моди і вимогливими покупцями.

Головним гостем показу стала учасниця Ukrainian Fashion Week, Lviv Fashion Week, DC Fashion Week (Вашингтон, США), The Heart of Fashion (Париж, Франція), лауреат міжнародних премій, легенда українського світу моди Оксана Караванська. На Podolyany Fashion було представлено одразу дві колекції Vyshyvanka Couture by Oksana Karavanska та літо 2017. Вишиванки від Оксани Караванської – це створення тотально ексклюзивної речі на стику часів і традицій, поєднання старовинної вишивки із найновішими тканинами креативним кроєм та сучасним hand-made. Свої вишиванки Караванська називає «вишиванками третього тисячоліття Це не просто сорочки – це речі, які матимуть історію – а-ля вишиванка із бабусиної скрині. «І взагалі, вишиванка – це must-have на всі часи», – додає дизайнер. Джерелом натхнення літньої колекції для Караванської стали ілюстрації відомої української художниці Катерини Штанко до серії «100 казок» (видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»): дизайнерка перенесла казкові сюжети на тканину – і вони ожили у сукнях та спідницях.

Оксана Караванська: «Питання моди і модності тих чи інших речей залишились в минулому столітті, сьогодні найактуальнішим є питання стилю і стильності жінки. Для того, щоб створити свій неповторний стиль потрібно перш за все дослухатися до себе, адже стиль – це вияв індивідуальних особливостей жінки, її настрою та бачення світу. Сьогодні, як ніколи, вживаються і одночасно є актуальними найрізноманітніші напрямки і стилі, тож не бійтеся експериментувати та проявляти себе! Можна поєднувати елементи одягу та аксесуари різних брендів, в тому числі vintage та досягати бажаного ефекту. Як дизайнер я прагну створювати речі, які не лише приємно одягати, перш за все це речі, які ввійдуть в історію. Я щаслива сьогодні презентувати у «Подолянах» одяг, який вже став частиною нашої історії!».