Головна Новини Для чого блефує Путін?

Для чого блефує Путін?

barna oНаступ на Мар’їнку – це фактично систематична перевірка нашої лінії оборони на міцність, а також визначення нашої бойової тактики. На широкомасштабний наступ Путін ніколи не піде, адже у нього є маріонетки –  місцеві терористичні організації, які в своїй переважній більшості складаються з російських найманців, які він озброює. Таку думку висловив народний депутат України, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна.

«Наступ був певним блефом від Путіна, що є стилем його діяльності, аби затягнути Україну на «Мінськ-3» і продемонструвати міжнародній спільноті, що він іде на контакт та хоче миру, аби Захід мав привід зняти санкції з Росії. Щоразу перед серйозними перемовинами вони роблять такі контратаки для того, щоб заробити собі певні дивіденди» – додав він.

«Але нам не можна розслаблятися, а потрібно належним чином готуватися до наступу та по максимуму укріплювати лінію оборони, аби дати належну відсіч ворогу, бо як кажуть: хто хоче миру, той готується до війни» – наголосив народний депутат.

«Пригадайте, як було перед «Мінськом-2» з Дебальцево, те саме було перед «Мінськом-1», але в той же час, весь світ взяв на себе зобов’язання перед Україною та ще більше почав тиснути на Росію» – підсумував Олег Барна.