Головна Новини Для учнів Тернопільщини оголосили дуже цікавий конкурс

Для учнів Тернопільщини оголосили дуже цікавий конкурс

Якщо ти активна, креативна людина, любиш займатися відеозйомкою – маєш шанс реалізувати свій талант: бери участь у першому конкурсі відеороликів «Професія очима дітей» для учнівської молоді, який проходитиме з 20 листопада по 20 грудня 2017 року.

Учасником конкурсу може стати учень або група учнів, які навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах (школах І-ІІ та І-ІІІ ступеня, школах-інтернатах, спеціалізованих школах тощо) Тернопільської області.

Участь у Конкурсі добровільна і безкоштовна.

· Ознайомся з умовами конкурсу та вимогами до відеоролика.

· Зніми короткий відеоролик та покажи унікальність будь-якої професії.

· Подай свою відео-роботу в центр зайнятості (за адресою м.Бережани вул Л.УКраїнки 16) з 20 листопада до 10 грудня.

· Стань переможцем і тоді твій відеоролик буде демонструватися в кожному базовому центрі зайнятості Тернопільської області, на LED-екранах (розташованих на центральних площах міста Тернопіль), на моніторах у громадському транспорті, на «розумних зупинках», а також під час проведення профорієнтаційних заходів з учнівською молоддю.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Конкурс проводиться у двох номінаціях – «індивідуальний проект» та «груповий проект» створення відеоролика на тему: «Професія очима дітей».

  2. Конкурс проходитиме у 2 тури:

І тур

Проходитиме з 20 листопада до 11 грудня 2017 року на базовому рівні області. Підбиття підсумків І туру відбудеться 12 грудня 2017 року відбором 3-х кращих робіт (відеороликів) що посядуть І, ІІ та ІІІ місце в кожній з номінацій.

Роботи на базовому рівні оцінюватимуться комісією за 5-ти бальною системою за наступними показниками: відповідність заявленій тематиці Конкурсу; оригінальність ідеї; міра інформативності; яскравість та виразність роботи; новизна використовуваного сюжету.

ІІ тур (фінал)

У фіналі прийматимуть участь роботи (відеоролики), що посіли перші місця в І турі. Переможцями фіналу Конкурсу стануть ті, хто посяде І, ІІ та ІІІ місця.

Фінал Конкурсу проходитиме на обласному рівні, що завершиться 20 грудня 2017 року. Роботи (відеоролики) на обласному рівні будуть оцінюватися користувачами мережі Інтернет шляхом он-лайн голосування.

  1. На Конкурс подаються роботи (відеоролики), зняті (створені) будь-якими доступними засобами, що відповідають тематиці (назві) Конкурсу.

  2. Учасник, який бере участь у Конкурсі, письмово погоджується з його умовами та дає організаторам Конкурсу письмове погодження на подальше розміщення конкурсної роботи (відеоролика), використання і поширення наданого матеріалу (на Веб-сайті та на Facebook-сторінці Тернопільської обласної служби зайнятості, використання під час проведення профорієнтаційних заходів із шкільною молоддю, відео демонстрацію в кожному базовому центрі зайнятості, на LED-екранах, розташованих на центральних площах міста, на моніторах у громадському транспорті та на «розумних зупинках»).

  3. На Конкурс не допускаються відеоролики, запозичені з інших джерел (відео-хостинги, соціальні мережі тощо).

  4. На Конкурс не приймаються відеоролики рекламного характеру, що ображають гідність і почуття інших людей, що не укладаються в тематику Конкурсу. На Конкурс не приймаються відеоролики, які включають в будь-якій формі заклики до насильництва, інформацію, яка збуджує соціальну, расову, національну чи релігійну ненависть і ворожнечу.

  5. Автори особисто подають свої роботи (відеоролики) в терміни прийому робіт на Конкурс на будь-якому доступному електронному носії у центр зайнятості за місцем проживання.

  6. Робота повинна бути подана не пізніше терміну, вказаного в умовах Конкурсу.

  7. Організатор Конкурсу залишає за собою право вносити зміни та доповнення до цього Положення.

ВИМОГИ ДО ВІДЕОРОЛИКА

  1. Формат відеоролика – mov, mpeg4, mp4, avi, wmv, mpegps, flv,3gpp,webm, розміром не більше 200 Мб, тривалістю від 30 до 180 секунд.

  2. Участь у відеоролику безпосередньо учасника необов’язкова.

  3. Використання при монтажі і зйомці відеоролика спеціальних програм та інструментів – на розсуд учасника.

  4. Учасники самі визначають жанр відеоролика (інтерв’ю, репортаж, відеокліп тощо).

  5. Зміст відеороликів не повинен суперечити законодавству України і нормам моралі.

  6. У випадку навмисного або ненавмисного порушення вимог конкурсу будь-яким учасником, організатор залишає за собою право виключити такого учасника з участі у Конкурсі.

Джерело: Бережанці та Бережанська діаспора