Головна Новини Для онкологічного диспансеру у Тернополі хочуть придбати нове обладнання

Для онкологічного диспансеру у Тернополі хочуть придбати нове обладнання

Комісія підтримала клопотання  Тернопільського обласного клінічного онкологічного диспансеру про доцільність виділення коштів з обласного бюджету для придбання джерела іонізуючого опромінювання

Відбулося засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності.

Депутати розглянули майже тридцять питань та прийняли відповідні рішення.

Зокрема вирішили рекомендувати голові Тернопільської обласної ради Овчаруку В.В. затвердити  штатний розпис комунального підприємства «Тернопількомунінвест» з 1 серпня 2019 року, інформацію Тернопільського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області від 19 серпня 2019 року № 38932 щодо надання пропозицій про види майна чи предмети, які необхідно реалізовувати в першу чергу, з метою виконання рішень про стягнення коштів з КПТМ ТОР «Тернопільтеплокомуненерго» та доповідну записку в.о. директора – голови ліквідаційної комісії  підприємства Тернопільської обласної ради «Заліщицька районна друкарня» – Н.І.Тартачник від 20 серпня 2019 року взяти до відома. Також було прийнято рішення доручити директору підприємства Тернопільської обласної ради «Теребовлянська районна друкарня» Дацьківу М.В.  подати  розрахунок витрат на забезпечення ліквідації підприємства Тернопільської обласної ради «Заліщицька районна друкарня» і звернутись з клопотанням до Тернопільської обласної ради про  виділення коштів для ліквідації вказаного підприємства.

Члени комісії взяли до вдома клопотання адміністрації Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру щодо використання вивільнених приміщень Бережанського та Заліщицького диспансерно – поліклінічних відділень Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру взяти до відома та рекомендували  головному лікарю Рудику В.Д.  подати Тернопільській обласній раді конкретні пропозиції  щодо подальшого використання вивільнених приміщень Бережанського та Заліщицького диспансерно – поліклінічних відділень Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру.

Також було взято до клопотання адміністрації Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку від 04 вересня 2019 року № 125 та погодження управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради від 12 вересня 2019 року №614/01 і рекомендовано  управлінню з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради продовжити договір оренди на будівлі та споруди дитячого будинку, які знаходяться за адресою: м. Тернопіль, вул. Степана Бандери, 81 з Тернопільським обласним комунальним дитячим будинком для дітей шкільного віку.

Депутати взяли до відома клопотання адміністрації Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» щодо розгляду на черговій сесії Тернопільської обласної ради питання про надання дозволу на виконання робіт у відповідності до затвердженої Концепції цілісного майнового комплексу аеропорту «Тернопіль», як і клопотання адміністрації Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» щодо  звернення до Кабінету Міністрів України з проханням передачі з державної власності у власність територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області державне авіаційне підприємство «Тернопільське державне підприємство «Універсал – Авіа».

Комісія рекомендує Тернопільській обласні   й раді  надати дозвіл на списання з балансу Чортківського обласного  протитуберкульозного диспансеру автомобіля УАЗ 3962 1988 року випуску та   Тернопільському обласному комунальному центру науково – технічної творчості школярів та учнівської молоді  переукласти договір позички нежитлового приміщення загальною площею 104,9 кв.м, (3 кабінети), які розміщені на першому поверсі за адресою: м.Тернопіль, вул. Січових Стрільців, 13 з Тернопільським обласним комунальним територіальним відділенням Малої Академії Наук України, а також Тернопільській обласній раді надати дозвіл управлінню з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради  укласти договір позички на частину нежитлового приміщення площею, 54,23 кв.м, крім корисної площі, яка знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Медова, 5 з комунальною установою Тернопільської обласної ради «Музей національно – визвольної боротьби Тернопільщини», зменшивши при цьому  загальну площу.

Під час засідання комісії було вирішено підтримати  клопотання  комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» про доцільність виділення коштів з обласного бюджету в сумі 9 500 000,00 грн., для придбання джерела іонізуючого опромінювання для перезарядки апарату TERABALT – 100 і направити дане рішення на розгляд Тернопільській обласній державній адміністрації та постійній комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету для вирішення питання по суті.       

Розглянувши клопотання  Мишковицької сільської ради від 16 вересня 2019 року № 150 щодо вирішення питання незавершеного будівництвом нежитлового будинку, знаходиться в аварійному стані і несе загрозу життю та здоров’ю людей та перебуває на балансі КП ТОР «Архбудсервіс», комісія вирішила клопотання  Мишковицької сільської ради щодо вирішення питання незавершеного будівництвом нежитлового будинку, знаходиться в аварійному стані і несе загрозу життю та здоров’ю людей та перебуває на балансі КП ТОР «Архбудсервіс» взяти до відома та рекомендувати голові Тернопільської обласної ради Овчаруку В.В. утворити комісію з приводу вивчення питання щодо незавершеного будівництвом нежитлового будинку, який знаходиться в с.Мишковичі Тернопільського району.

       

Депутати підтримали звернення  рятувально–водолазної служби Тернопільської області щодо виконання Програми з організації рятування людей на водних об’єктах  Тернопільської області на 2015 – 2019 роки  та направили дане рішення на розгляд Тернопільській обласній державній адміністрації та постійній комісії Тернопільської обласної ради з питань бюджету для вирішення питання по суті тощо.