Головна Новини Для “Кращого учня школи” продовжили конкурс

Для “Кращого учня школи” продовжили конкурс

абітурієнт

Рішенням Тернопільської міської ради від 16.06.2016р. “Про внесення змін в рішення міської ради від 26.01.2016р. № 7/5/60 “Про іменні стипендії Тернопільської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей  міста Тернополя” внесено зміни в Положення, та продовжено терміни прийому заяв на конкурс для призначення стипендії до 1 серпня і в такий спосіб надано додаткові можливості для учнів, які ще не встигли зголоситися взяти участь в конкурсі. Закликаємо учнів 5-11 класів освітніх закладів міста, які мають вагомі досягнення в окремих галузях знаннь, відважитися та спробувати свої сили в конкуренції за отримання стипендії. Нагадуємо, що розмір стипендії становить 300 гривень на місяць упродовж навчального року (дев’яти місяців).

Окрім того, Положення доповнено стипендією міського голови “Кращий учень школи” для одного учня/учениці, кожного освітнього закладу І-ІІІ ступенів, які мають високі досягнення в навчанні, спорті, мистецтві та беруть активну участь в громадському житті освітньої установи та міста. Кожен навчальний заклад визначатиме переможців у цій номінації за рішенням педагогічного колективу та учнівського самоврядування.

Нагадуємо, що подача документів здійснюється шляхом направлення загальноосвітнім навчальним закладом листа-клопотання до конкурсної комісії та документів, які підтверджують досягнення кожного з кандидатів.

До листа-клопотання додаються такі документи:

розгорнута характеристика учня-кандидата на призначення стипендії, у якій висвітлюються його досягнення, за підписом керівника навчального закладу, де навчається кандидат, з обов’язковою інформацією про учня: прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, домашня адреса, телефон;

копія свідоцтва про народження;

копія ідентифікаційного коду;

заява-згода на обробку персональних даних;

копія табеля про успішність учня-кандидата на іменну стипендію;

копії дипломів, грамот, які засвідчують перемогу учня-кандидата на стипендію у предметних олімпіадах, Всеукраїнському та міському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, міжнародних конкурсах, турнірах та участь у науково-практичних конференціях, семінарах, виставках науково-технічної творчості, інтелектуальних турнірах тощо;

інші документи, які підтверджують досягнення учня-кандидата.

 

Лист клопотання подається в приймальню начальника управління освіти і науки.

Нагадаємо, що ініціатором такого конкурсу був депутат міської ради від БПП Володимир Місько.