Головна Новини Для дітей учасників АТО організували безкоштовний перегляд мультфільму та аквапарк

Для дітей учасників АТО організували безкоштовний перегляд мультфільму та аквапарк

Більше півсотні дітей, батьки яких загинули в АТО, відпочивають на Тернопільщині в таборі «Барвінок». Організували відпочинок волонтери із Лондона та представники партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність». Упродовж двох тижнів діти мають можливість відпочивати і розважатися. Однією із подій для них став перегляд мультфільму в «Сінема Сіті» та похід в аквапарк.

«Більшість дітей, які приїхали на Тернопільщину – зі східних областей. Дехто з них пережив бомбардування, хтось втратив батька, а дехто став круглою сиротою. Мета табору – з’єднати усіх дітей, навчити їх, що ми – це одне ціле. Від цього й гасло табору – «Єдина Україна», – розповів голова Зборівської районної організації партії «Солідарність» Василь Мудло.

За його словами, дітей, які потребують так званої реабілітації  чимало. Тому табір планують продовжувати.

«Ми показали мультфільм в «Сінема Сіті», за що в першу чергу вдячні депутату міськради від «Блоку Петра Порошенка» Михайлу Ібрагімову, – продовжив Василь Мудло. – Також в аквапарку за підтримки директора Олександра Романова діти мали можливість понад дві години безкоштовно розважатися. Також для них організували вечерю».