Головна Новини Директор компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда отримав подяки за підтримку військовослужбовців та ветеранів...

Директор компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда отримав подяки за підтримку військовослужбовців та ветеранів АТО

Подяки за популяризацію здорового способу життя та допомогу у розвитку обороноздатності країни отримав директор будівельної компанії «Креатор-Буд», меценат та благодійник Ігор Гуда. Нагороди вручили з нагоди його Дня народження. Нагадаємо, Ігор Гуда підтримує різноманітні заходи, які відбуваються в Тернополі, надає допомогу школам, сприяє проведенню змагань, зводить спортивні майданчики, а також від початку АТО підтримує військових.

Одну із подяк Ігорю Гуді вручили організатори змагань «Ігри героїв» — це поєдинки з силового багатоборства серед людей з інвалідністю. У лютому змагання вперше пройшли у нашому місті. В Україні їх започаткували два роки тому, аби допомогти адаптуватись людям, що отримали травми в зоні АТО. Згодом участь почали брати й цивільні люди з інвалідністю. У Тернополі «Ігри героїв» ініціювали спортсмени, які брали участь в змаганнях, що проходили в інших містах. Долучились ветерани АТО, місцеві підприємці, громадські організації.

Компанія «Креатор-Буд», яка працює під керівництвом Ігоря Гуди, стала головним спонсором дійства.

«Коли я дізнався про таку ініціативу, то звернувся до Ігоря Гуди, з яким ми давно співпрацюємо. Він відразу погодився допомогти, тому ми вирішили, що коли є підтримка, можна починати готуватись», — говорить один з організаторів змагань, ветеран третього полку спеціального призначення Володимир Розумяк.

«Від імені особового складу 3-го окремого полку спеціального призначення висловлюємо Вам щиру подяку за розвиток обороноздатності України та надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Прийміть щирі слова вдячності за вашу допомогу», – йдеться в іншій подяці Ігорю Гуді від спецпризначенців.

Нагадаємо, навесні минулого року Ігор Гуда, окрім іншого, подарував полку автомобіль, якій був необхідний для виконання бойових завдань.