Головна Новини Директор збаразького підприємства впіймав крадїїв

Директор збаразького підприємства впіймав крадїїв

На одному з підприємств Збаражчини на гарячому упіймали злодіїв
Директор одного зі збаразьких підприємств, пізно ввечері обходячи територію заводу, помітив відчинені двері складу. Чоловіка це насторожило й він зателефонував до поліції і, як виявилося, недарма. Правоохоронці, прибувши на місце події, затримали на гарячому двох крадіїв, які розбирали дороге обладнання та виносили комплектуючі на вулицю.
Молодший із затриманих за свої 26-ть років уже встиг неодноразово побувати в місцях позбавлення волі. Поліцейські встановили, що саме він був ініціатором крадіжки. Чоловік попередньо уже проникав на територію заводу й поцупив електричну котушку, яка містить елементи з дорогоцінних металів. Розвідавши ситуацію, вирішив навідатися туди вдруге, покликавши на поміч вдвічі старшого односельця. Та довести задумане до кінця їм не вдалося.
Як повідомив начальник Збаразького відділення поліції Віталій Присяжнюк, обоє чоловіків затримані в порядку статті 208 КПК України. Їм інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення (замах на крадіжку).