Головна Новини Дипломи Доктора Пі досліджуватиме суд

Дипломи Доктора Пі досліджуватиме суд

доктор Пі

доктор Пі13 жовтня 2017 року колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області у складі Коструба Г.І., Вавріва І.З. та Сарновського В.Я. продовжили розгляд апеляційної скарги Слюсарчука А.Т., повідомили в Прес-служба апеляційного суду Тернопільської області
На початку судового засідання захисник Слюсарчука А.Т. – адвокат Шупеня М.М. заявив клопотання дослідити оригінали документів про здобуту освіту та наукові звання обвинуваченого, оскільки Слюсарчук А.Т. обвинувачувався у незаконній лікувальній діяльності (ст. 138 КК України). Суд задовольнив це клопотання.
Також захисники заявили клопотання допитати судових експертів, які проводили судовомедичну експертизу, але колегія відхилила це клопотання.
Наступне судове засідання призначено на 2 листопада 2017 року.
Варто нагадати, що Сихівським районним судом м. Львова Слюсарчука А.Т. визнано винним за ч.1 ст. 119 (вбивство з необережності), ст. 138 (незаконна лікувальна діяльність), ч.2 ст. 190, ч.3 ст. 190 (шахрайство, вчиненому повторно, у великих розмірах), ч. 4 ст. 358 КК України (підробка документів) та засуджено до 8 років позбавлення волі.