Головна Новини Дивне пограбування: відеореєстратор взяв, а гроші залишив

Дивне пограбування: відеореєстратор взяв, а гроші залишив

 

До Тернопільського відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що залишив свою іномарку поблизу багатоповерхівки. Вранці повернувшись до автомобіля виявив вибите скло та відсутність відеореєстратора.

Правоохоронці неодноразово наголошували гостям на мешканцям краю, не залишати цінні речі в салоні транспортних засобів на видному місці. Автозлодіїв працюють як день, так і вночі.

Як правило, в нічний період зловмисники оглядають вміст автівок щодо майна, яке можна похапцем викрасти.

У даному випадку, який трапився, зловмисники викрали саме те, що було на видному місці, а кошти, які знаходились в бардачку зловмисники навіть не помітили.

Тому пам’ятайте, що саме ви і тільки ви, підштовхуєте зловмисників, аби ті побували в салоні вашої автівки. Забирайте все цінне з собою.

Професіонали майстерно відкриють транспортний засіб, навіть не пошкодивши, а аматори ще й пошкодять. Знайде крадіям багато часу не потрібно, всі злочини вони вчинять похапцем.

Найкраще – це паркувати ваші автомобілі у спеціально відведених місцях, де встановлені камери відеоспостереження та охорона. Не забувайте і про гаражі.

Якщо ж ви потерпіли від рук невідомих, нічого не торкайтесь, оскільки своїми діями можете знищити сліди злочину. Одразу телефонуйте на лінію «102», – наголошують тернопільські полісмени.