Головна Новини Деякі тернопільські вулиці перекриють на 3 місяці?

Деякі тернопільські вулиці перекриють на 3 місяці?

Капітальний ремонт зроблять на вул. Клінічній та Січових стрільців. Також повністю відремонтують частину дороги на вулиці Шашкевича. А на іншій частині достелять новий шар асфальту.

– Вулицю Клінічну перекриють з 28 квітня до 31 травня, – коментує начальник управління ЖКГ міськради Олег Соколовський. – А Січових стрільців – з 27 квітня до 31 липня, повідомляє 20 хвилин.

Також на виконкомі 26 квітня прийняли рішення про перекриття вулиці Шашкевича з 3 травня до 15 липня. Проте повністю вулицю на майже на три місяці не перекриють. Це часовий кордон, протягом якого підрядник повинен зробити капітальний ремонт верхньої ділянки вулиці та встелити новий шар асфальту на нижній.

– Тобто з 3 травня вулицю перекриють лише частково, – коментує заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський. – Це рішення потрібне для того, щоб підрядник міг показати патрульним, на якій підставі він там проводить ремонт. Коли ми перекриватимемо всю вулицю на короткий період, то ми повідомимо про це. Для паніки підстав немає, вулицю повністю не перекриють.