Головна Новини Деякі депутати Тернопільської міськради – безхатьки

Деякі депутати Тернопільської міськради – безхатьки

Цікаву інформацію оприлюднив сайт громадської журналістики “Колона”. Громадські активісти провели власне невеличке розслідування і дізналися, що серед депутатів Тернопільської міської ради є безхатьки. Як з’ясувалося ці люди не подали у декларації жодного житло.

Безхатьків серед депутатів назбиралося аж троє. Керівник фракції “Свобода” Назарій Редьква повідомив, що проживає у родичів на безоплатній основі. Про власне житло бідолаха тільки мріє і важко працює над цим питанням.

Ще один “свободівець” Роман Торожнюк запевнив, що справді немає власного дому. Він, мовляв, проживає разом із батьками у гуртожитку. Більше того, гуртожиток є державним, тож вносити у декларації про нього не потрібно.

Дуже гарним зятем виявився депутат від “Батьківщини” Андрій Артимович. Адже, не  зважаючи на те, що чоловік будучи депутатом, а ще – головним лікарем дитячої лікарні, немає власного житла, теща не заважає. Прийняла бідолаху до себе у дім.

проте громадські активісти нагадують: “Відповідно до Закону України “Про запобігання корупції” три герої нашого матеріалу мали задекларувати майно яке перебуває у їх користуванні, навіть якщо це майно його інших громадян”.