Головна Новини Деталі смертельного катання на імпровізованих санках на Кременеччині

Деталі смертельного катання на імпровізованих санках на Кременеччині

Зимові розваги закінчилися трагедією. На Кременеччині в селі Весела 18-річний хлопець розбився вилетівши з саморобних санок, які були прив’язані до позашляховика.

18-річний Олександр Зарицький був наймолодший у компанії сусідів що у ой вечір розважалися катанням.

“Смерть через дурість” – так кажуть односельці та родичі.

Місцеві розповідають: “Потішилися що сніг впав. Вчепили до машини бляху з капота. Захотіли хлопці екстриму. Та й такий “екстрим” получився”

Їх було восьмеро, сім хлопців та одна дівчина, всі жили на одній вулиці.

Місцева мешканка каже: “Всі хлопці спокійні. Всі толкові. З толкових сімей. В нас на вулиці всі ідеальні і дружні”

В той день нападало багато снігу, молодь поїхала кататися за село, а повертаючись додому причепили до позашляховика саморобні санчата — два старі капоти прикріплені одинна на до одного і на них встановлено сидіння. На цій конструкції сиділо троє. Тоді майже одночасно двоє вилетіли, але один вдарився у дерево і від отриманих травм помер у лікарні.

З якою швидкістю їхав позашляховик і чи маневрував з’ясовує поліція.

“Однією з головних причин скоєння цієї дорожно-транспортної пригоди було те, що всі її учасники були у стані алкогольного сп’яніння. Водій, зокрема, у Драгер надув 2,3 проміле. Не тверезими були і ті хлопці, які каталися на цій конструкції. Водія затримали. Чоловікові 29 років, у нього двоє маленьких дітей” – повідомив Сергій Крета.

“Про нього ніхто поганого слова не скаже, – каже сусідка.- Він має вищу освіту. Він щось 8 років вчився. Він один у батьків. Сім’я дуже толкова”

Односельці вдія не звинувачують, кажуть, у трагедії винен алкоголь та мода на екстремальні забави яка поширюється серед молоді.

За інформацією ТСН