Головна Новини Десять маловідомих замків Тернопільщини (Відео)

Десять маловідомих замків Тернопільщини (Відео)

Тернопільщина – унікальний край, який здатен приємно здивувати навіть найвибагливішого туриста.
А чи  знаєте Ви, що Тернопілля відоме, як територія, на якій знаходиться третина замків зі всієї України? Саме тому благодійний фонд MagneticOne.Org підтримав ідею відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації реалізувати проект “Десять маловідомих замків Тернопілля”, повідомляє Магнетік

Шляхом опитування у мережі було відібрано перелік замків, які найбільше потребують та чекають нових допитливих туристів, з розпростертими обіймами. Серед них переважно такі, про які мало йдеться у туристичних путівниках, хоча самі замки не менш цікаві за інші “розкручені”замки.

Ідея проекту: привернути увагу до маловідомих  об’єктів оборонного значення Тернопільської області, створюючи про них серію пізнавальних відеосюжетів.

Поки не була винайдена артилерія, у всіх країнах і у всі часи замки будували з оборонною метою. Як правило, вони зводилися на височинах або відкритих місцях. Так було досягнуто прекрасний круговий огляд навколишньої території. Тому, мандруючи замками, ви  побачите всю велич краси навколишньої місцевості.

Запрошуємо до мандрівки!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LashS7ARuEU&w=560&h=315]
Завдяки такому проекту народ має можливість переглядати замки у доступному для всіх електронному форматі, як історичну пам’ять Тернопільщини, а тернополяни мають пишатися, що живуть на такій багатій українській землі.

Всі відео маловідомих замків можна переглянути за посиланням тут
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bwWFOuhUE9c&w=560&h=315]