Головна Новини Депутат від “Доброго самарянина” дав наказ влаштувати пожежу

Депутат від “Доброго самарянина” дав наказ влаштувати пожежу

Оперативне відео із села Колодно, що на Збаражчині, засвідчує безвідповідальність місцевого аграрія, депутата Збаразької районної ради від партії “Добрий самарянин” Микола Катиренюка, котрий дав команду спалювати гектари стерні.

Не одну годину пожежники боролися із наслідками тупоголового депутати, який прикриваючись мандатом ніколи не постане перед судом, адже що стосується відповідальності за дане порушення, то спалювання рослинних залишків суворо заборонено в Україні: статтями 16 та 22 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», ст. 12 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», пунктами 3.6.14. та 3.7.1. «Правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій», пунктами 3.6 та 6.4.2. «Правил утримання зелених насаджень у містах та інших населених пунктах України», статтею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання стерні, лугів, пасовищ, ділянок зі степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю або її залишків у смугах відведення автомобільних доріг і залізниць без дозволу органів державного контролю у сфері охорони навколишнього середовища або порушення такого дозволу тягне за собою адміністративну відповідальність.

Ось такі хапуги засіли в районній раді і на кожні сесії лише воюють за збільшення своїх земельних угідь! Довідка: Катеринюк Микола – заступник директор ПАП “Добрий самарянин, депутат Збаразької районної ради від партії “Добрий самарянин”.

http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv/deputat-vid-dobrogo-samaryanina-dav-komandu-spalyuvati-sternyu-10536827.html

https://www.youtube.com/watch?v=ftCIu6riPB0