Головна Новини Депутати Тернопільської обласної ради виділили 2 млн гривень на ліквідацію стихійного звалища...

Депутати Тернопільської обласної ради виділили 2 млн гривень на ліквідацію стихійного звалища на території ТФ ДП «Укрветсанзавод»

На сесії Тернопільської обласної ради, яка відбулася 09.08.2018р. депутати підтримали подання Тернопільської обласної державної адміністрації про виділення 2 млн. на фінансування Програми утилізації відходів тваринного походження на території ТФ ДП «Укрветсанзавод» на 2018 рік.

За словами начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василя Хомінця, це дасть можливість перейти до практичного вирішення багаторічної проблеми, дозволить утилізувати  накопичені на даній території відходи та запобігти екологічному лиху.

Сподіваюся, найближчим часом на підтримку депутатів Тернопільської районної ради та Острівської сільської ради, які своїми рішеннями, згідно умов співфінансування, повинні підтримати депутатів обласної ради та виділити по 500 тис. гривень. Адже, ми повинні забезпечити мешканцям прилеглої території чисте повітря та належний санітарно-гігієнічний стан, – зазначив Василь Хомінець.