Головна Новини Демисезонна куртка- запорука комфорту та зручності для кожного чоловіка

Демисезонна куртка- запорука комфорту та зручності для кожного чоловіка

Пори року і погода,вносять корективи в гардероб кожної людини. Якщо ще вчора ми кутались в пуховики і теплі пальто,то з приходом весни слід засмислитись над покупкою чогось легшого. І хоча дизайнери з кожним сезоном пропонують все ширший асортимент чоловічого верхнього одягу ,сучасні чоловіки надають перевагу саме курткам. Адже тільки куртка може бути одночасно зручною,практичною і стильною. Також ця багатофункціональність не виключає багатство  моделей курток і використання абсолютно різних тканин і матералів. Перед покупкою чоловічої демисезонної куртки,слід визначатись: а навіщо вона взагалі потрібна? В цьому,ми вам спробуємо допомогти, а також ознайомимо із всіма можливими матеріалами та основними моделями. Дивись більше тут – https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Куртки-мужские_Куртки-демисезонные-1915.html

Який матеріал використовується в демисезонних куртках?

Про комфорт демисозонної куртки, багато чого може сказати матеріал, з якого вона виготовлена.Якщо для вас важливими критеріями при виборі є: водонепроникність,легкість та зручність у носінні, то слід звернути увагу на такі матеріали,як:

  • PTX – це ламінований матеріал,який має непористу мембрану.Окрім водостійкості, він має ще одну надзвичайно корисну властивість- він легкий. Тому куртка з такого матеріалу носиться вільно і не спричиняє дискомфорту своєму власнику.
  • aquacore- перш за все, цей матеріал відрізняється від інших тим, що він дуже швидко висихає. Це дуже комфортно в тих випадках, коли дощ падає впродовж декількох днів, а вам все одно треба виходити з дому.
  • softshell – це 100% поліестер, в якого головною відмінністю є досконала термоізоляція. Він швидко висихає і дуже ефективно видаляє вологу і піт з поверхні шкіри.
  • coolmax –  цей матеріал,являє собою поліефірні волокна із збільшеною площею поверхні, що дозволяє оптимально контролювати вологу. Зазвичай це відбувається у трьох рівнях функціональності: EVERYDAY,ACTIVE,EXTREME. Причому перший використовується для щоденного ужитку.
  • cool dry – швидковисихаючий та дихаючий матеріал. Це дозволяє йому ефективно виводити піт і вологу із поверхні шкіри.
  • modal – це натуральне целюлозове волокно,яке походить з букової деревини. Завдяки цьому матеріал характеризується виняковою м’якістю. Його перевага також полягає в тому, що він здатний до тривалого зберігання кольору. Тож вам не потрібно хилюватись, що ваша куртка вратить колір після декількох прань.
  • stretch – це надзвичайно гнучкий матеріал, який не обмежує рухи. Одним з його варінтів є інноваційний прямий матеріал,який не тільки м’який на дотик і пристосований до рухів тіла,але і має високу стійкість до розривів.
  • bamboo – тканина з вмістом бамбуку. Завдяки йому, одяг характеризується підвищеною здатністю транспортуваи вологу і піт назовні.
  • fine  cotton – це бавовняні волокна найвищої якості. Для характерна висока ступінь м’якості та міцність.

Яку демисезонну куртку варто придбати чоловіку ?

Розглядаючи будь-які варіанти демисезонних курток ,слід звернути увагу на так звану куртку 3 в 1. Вона оснащена внутрішнім змінним шаром. Зазвичай вони виготовляються з м’якого матеріалу, що забезпечує високий ступінь теплозахисту. Зовнішня частина характеризується високою водостійкістю та захищає від вітру.