Головна Новини ДемАльянс організує «гей-парад» у Тернополі вже 16 червня?

ДемАльянс організує «гей-парад» у Тернополі вже 16 червня?

В неділю 12 червня, в Києві пройде марш ЛГБТ спільноти, до якого, як стверджують “Тернополяни” до нього має долучитися і представники ДемАльянсу з Тернополя.

Головні організаторі даного заходу є різноманітні громадські організації, які сповідують одностатеві сексуальні зносини та іншу різноманітну содомію. До організації «гей-параду» також долучились політичні партії, представники яких є активними учасниками руху за права сексуальних меншин в Україні. Зокрема однією з таких партій є ДемАльянс, який в нашому місті представляє громадсько-політичний діяч  Денис Милий. Чому саме ця партія стала ревносним захисником геїв та лесбіянок, і з чим пов’язана активізація її членів у Тернополі спробуємо дослідити у цьому матеріалі.

У Тернополі після Революції Гідності відбулася «революція» у партії Демократичний Альянс, де від керівництва були усунуті активні учасники Євромайдану, а прийшли «професійні заробітчани».

Як вже писали тернопільські ЗМІ, місцеві «демальянсівці» не гребують і «економічним заробітчанством» на користь певних олігархічних груп, але їх стратегічна політична мета – зробити консервативний та релігійний Тернопіль «толерантним» до секс-меншин.

unnamed

«Гейреволюція» у ДемАльянсі

Радикальні зміни у партії Демократичний Альянс відбулися у другій половині 2014 року. Раніше партія, позиціонувала себе як майданівська з чіткою християнсько-демократичною, консервативною ідеологією. У червні 2014 року навіть вибухнув скандал, коли керівництво «Демократичного Альянсу» відмовили у вступі до партії відкритому гею та ЛГБТ-активісту. Однак все змінилося за декілька місяців, у партію прийшли політичні аферисти, мета яких була: особисте збагачення та відпрацьовування західних та російських «грандів». На загальноукраїнському рівні партію очолили люди Фірташа та сумнівні активісти, в тому числі, які відкрито пропагують одностатеві стосунки.

Так до Ради ДемАльянсу увійшла лідер ЛГБТ-руху України (руху геїв, лесбійок, трансвеститів тощо) Христина Морозова, яка може бути відкритоюлесбійкою. У Тернополі з ДемАлянс очолив відомий у місті картяр Денис Милий., який є також членом ОВК (Тернопільської обласної виборчої комісії). Так у 2014 році завершилася «гейреволюція» у Демократичному Альянсі, який де-факто перетворюється на партію ЛГБТ-руху України.

unnamed 1Представник ДемАльянсу в Тернопільській області Денис Милий (крайній зліва) під час азартної гри в карти

Наразі прес-секретар ДемАльянсу Христина Морозова є одним з організаторів Міжнародного Форуму ЛГБТ «КиївПрайд», який має завершитися наймасштабнішим гей-парадом (умовна назва, бо в його учасні беруть участь всі представники нетрадиційної сексуальної орієнтації) за всю історію України 12 червня 2016 року. На цей «форум» вже акредитувалися всі основні російські телеканали та друковані ЗМІ, діяльність яких в Україні поки що не заборонили. Представники сексуальних меншин розпочали «святкувати» ще з понеділка.

0d00ac07-a3bc-4719-b08d-727a85cf83c0

Член Ради ДемАльянсу та прес-секретар «Прайд-параду Рівності» Христина Морозова (зправа)

Найприкріше те, що це так званий «прайд парад», а по всій своїй суті гей-парад проходить у Києві в дні одного з найбільших християнських свят  – Вознесіння Господнього, яке відзначається 9 червня.

Гей-парад у свободівському Тернополі

У планах ДемАльянсу та ЛГБТ-руху, після проведення гей-параду у Києві, провести такі «акції» у більшості міст України, а починати вони мають намір саме з заходу. Після того, як націоналісти нещодавно розігнали такий ЛГБТ-форум у Львові, організатори звернули увагу на інші галицькі міста: Тернопіль та Івано-Франківськ.

6087b31a-1948-4ac3-94b7-f667db8c1b29Представник ДемАльянсу в Тернополі Денис Милий (в темних окулярах) біля міської ради

Як стверджують джерела у партії, підготувати грунт для проведення такої акції у Тернополі отримав від Христини Морозової лідер тернопільського «ДемАлянсу» Денис Милий. Одна з причин різкої критики міської ради Тернополя з боку ДемАлянсу, якраз має на меті домогтися від мера і міської ради обіцянки принаймні не заважати проводити гей-парад у Тернополі. Попередня пропозиція провести гей-парад у Тернополі була на четвер 16 червня 2016 року біля стін Тернопільської міської ради.

Громадський активіст Олександр Стець