Головна Новини Дві кухні у Тернополі перетворилися на “пекельні”

Дві кухні у Тернополі перетворилися на “пекельні”

11 липня в Тернопільські рятувальники двічі залучались до гасіння пожеж в приміщеннях кухонь житлових квартир.

 

О 16:49 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в кухні квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Лучаківського, 2, в м.Тернопіль. На виклик направлено 5 рятувальників та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби. О 17:18 пожежу локалізовано, а о 17:39 – ліквідовано. Вогнем пошкоджено кухонні меблі, побутову техніку, оздоблення стін та стелі.

 

О 19:45 виникла пожежа в кухні квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Мазепи, 2, у м.Тернопіль. До місця події направлено 7 чол. особового складу та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки. Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби. О 19:54 пожежу локалізовано, а 20:00 – ліквідовано. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено облицювання стін та стелі кімнати. Бійцями «Служби порятунку 101» спільно з працівниками Національної поліції врятовано мешканця квартири та 3 мешканців під’їзду.

download (5) download (6)

Обидві пожежі ліквідовані особовим складом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону та частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Причини виникнення пожеж та сума матеріальних збитків встановлюються.