Головна Новини Дві жінки побили чоловіка до півсмерті

Дві жінки побили чоловіка до півсмерті

злочинЗа підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співробітники Тернопільського міськвідділу міліції затримали двох молодих жінок. Дівчата ледь не позбавили життя 55-річну тернополянку та її знайомого. 

Як встановили правоохоронці, підозрювані та  потерпілі були ледь знайомі. Їх звела оковита. 55-річна тернополянка запросила до себе додому  23-річну жительку обласного центру та її 22-річну товаришку із Гусятинського району. До компанії приєднався знайомий господині. Під час розпивання спиртного  в компанії виник конфлікт, через що – пригадати не може ніхто.

Свою правоту дівчата кинулися доводити силою. Почали жорстоко наносити удари ногами господині помешкання та її знайомому.

Потерпілих з численними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Отримані ними травми медики кваліфікували як тяжкі. Про пацієнтів лікарі повідомили правоохоронців.

Міліціонери затримали зловмисниць згідно статті 208 КПК. Їм інкримінують частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб). Жінкам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.