Головна Новини Дві жительки райцентру Тернопільщини стали фіналістками конкурсу краси у США (Фото)

Дві жительки райцентру Тернопільщини стали фіналістками конкурсу краси у США (Фото)

Наприкінці травня у Чикаго (США) відбувся конкурс краси «MissUkraineinChicago’2018». У ньому брали участь чимало вродливих представниць української діаспори. Дуже приємно, що серед фіналісток є дві уродженки Чорткова – Олена Бурак та Оксана Данилишин. Олена перемогла в онлайн голосування і отримала звання “Міс глядацьких симпатій”. А ось Оксана отримала титул “Міс Бікіні”.

Олена розповіла, що приїхала в Штати кілька років тому. Її батьки виграли Зелену карту. Тож доволі несподівано потрібно було залишати рідний дім, друзів, рідних, плани на майбутнє та їхати у чужу країну. Дівчина каже, що змалку любить співати. Згодом брала участь у різноманітних шоу, навіть пробувала свої сили у “Х факторі”. Приїхавши в Америку, рідній пісні не зраджує. Там виступає разом із відомим гуртом серед української діаспори “Гармонія”.

Оксана ж змалку любила рух, танці, творчий розвиток. Поїхала в Америку, бо там працював її батько. Тож і вона з мамою вирушили до нього. Оксана переконан, що в Америці можна набагато легше самореалізуватись та спробувати свої сили у різних професіях. До прикладу, дівчина працювала дитячим аніматором, а тепер працює у великій корпорації, окрім того навчається.

Дівчата зачарували суддів конкурсу краси, пише Нова ТЕРНОПІЛЬСЬКА

Фото: Тернополяни