Головна Новини Двоє товаришів на Борщівщині організували наркобізнес

Двоє товаришів на Борщівщині організували наркобізнес

Двоє мешканців селища Мельниця-Подільська на своєму городі займалися вирощуванням конопель. Незаконний посів виявили та вилучили працівники Борщівського відділення поліції.
У ході оперативного відпрацювання поліцейські виявили на домогосподарстві 39-річного чоловіка теплицю засаджену наркотичними рослинами. Росли коноплі і поміж городини. Загалом правоохоронці вилучили 192 рослини та декілька поліетиленових мішків з подрібненою речовиною рослинного походження ззовні схожою на «канабіс».
Вилучили наркосировину й у іншого 46-річного мешканця селища. Обидва чоловіки живуть по сусідству, товаришують, а заодно і незаконний прибуток організували.
Наразі наркоділкам інкримінують статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та  310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Слідчі звернулися до суду з клопотанням про призначення низки експертиз.