Головна Новини Два міста з Тернопільщини стали переможцями конкурсу інновацій у містах «SMART МІСТО...

Два міста з Тернопільщини стали переможцями конкурсу інновацій у містах «SMART МІСТО 2019»

Під час офіційного відкриття Kyiv Smart City Forum 2019 відбулось нагородження переможців конкурсу «SMART МІСТО 2019».

Місто Тернопіль стало одним із переможців конкурсу у номінації Відкрите інноваційне місто (за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій). Переможцями стали також: Тетіївська ОТГ (Київська область), м.Дрогобич.

Місто Чортків серед переможців конкурсу у номінації Найкомфортніше місто для життя (за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення). Переможцями цієї номінації стали також: м.Харків, м.Умань.

У номінації Найкраща транспортна модель міста (за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури) — були відзначені м.Житомир, м.Львів та м.Маріуполь.

У номінації Місто стартапів (за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору) — перемогу здобули м.Славутич, м.Шостка, м.Маріуполь.
У номінації Екологічно відповідальне місто (за використання розумних технологій для захисту та міської екосистеми) визнані переможцями: м.Біла Церква, м.Миргород, м.Іллінці.