Головна Новини Далекобійник з Тернопільщини розбився під Одесою: потрібна допомога

Далекобійник з Тернопільщини розбився під Одесою: потрібна допомога

28 листопада поблизу Одеси у ДТП розбився 25-річний далекобійник з Тернопільщини Максим Берлізов. Чоловік отримав перелом хребта, перелом ребер, перелом щелепи, черепа, забій легенів, серця і головного мозку. Як зазначають медики, Максим народився в сорочці, адже залишився живий, пише Файне. Зараз хлопець перебуває на лікуванні, йому потрібна фінансова підтримка. Про аварію повідомляє дружина Максима – передає “Це моя Україна“.

“Те, що я відчувала зранку в суботу 28.11 ніколи не забуду. Дзвінок в 7.48: “Ваш чоловік попав в аварію… живий”. Крики, паніка, сльози, нерозуміння, чи мені говорять правду. Незнання, як дитині пояснити, куди мама збирається і чого збирає татові речі. Реанімація і слова лікаря: ” В вашого чоловіка перелом хребта, перелом ребер, перелом щелепи, черепа, забій легенів, серця і головного мозгу. Він в Вас народився в сорочці, що залишився живий”.

Дякуючи друзям, родичам, колегам і всім людям, які допомагають, я змогла знайти лікарів, які візьмуться за операцію і реанімобіль, щоб перевезти його в Тернопіль. В понеділок в нас планується складна операція на хребет, ще буде потрібна операція на щелепу. Чесно, навіть не можу Вам передати, як в мене країться серце, коли моя дитина стає на колінка – молиться і просить, щоб Боженька дала татові здоров’ячка і щоб він ходив.

Я прошу Бога, щоб все було добре і він став на ноги, і Вас всіх небайдужих прошу допомоги. Я вірю, він в мене дуже сильний він справиться. Прошу всіх не байдужих людей допомоги коштами, хто скільки може на лікування мого Максима. Велике дякую і низький уклін всім тим, хто вже допоміг, ви дали мені впевненості, що все буде добре”, – каже дружина Максима Берлізова Іванна.


Номер карточки

5168 7427 2932 4552 Берлізова Іванна Зіновіївна