Головна Новини “Давай гроші або вимітайся!” – у Тернополі водій маршрутки через несправний...

“Давай гроші або вимітайся!” – у Тернополі водій маршрутки через несправний валідатор вигнав пенсіонера з маршрутки

У Тернополі пенсіонера висадили з маршрутного таксі. Пасажир зайшов в салон маршрутки, надав карточку, проте валідатор не спрацював і не видав квитка. Водій, використовуючи ненормативну лексику, почав кричати до пенсіонера, – про це написав Olexandr Miller. За його словами, керманич вимагав, оплатити за проїзд або вийти з транспорту. Дідусь же стверджував, що карточка працює, бо впродовж дня використовував її вже тричі. У результаті, пасажир, яикй сидів неподалік, на допомогу водієві взяв і виштовхав пенсіонера з маршрутки, пише Медіатор

Згодом у транспорт зайшли інші пасажири, – розповідає Olexandr Miller, – і термінал також не спрацював на їхні картки. Водій перезавантажив прилад і люди отримали свої квитки. З’ясувалося, що тимчасово несправним був валідатор.

– Хочу поділитись ситуацією яку застав 19.12.2018р о 18:12 на зупинці ЖД вокзалу в маршрутці N22 ВО0761АА з пенсіонером який хотів скористатись проїздоп по пенсійні карті Тернополянина оранджечого зразку. Пенсіонер зайшов дав картку а термінал її неприймав пенсіонер наполегливо казав що з карткою все добре бо нині по ній їздив три рази… Водій в агресивні формі каже до пенсіонера давай гроші або виходь. Бо твоя картка непоповнена або заблокована… Пенсіонер стверджував що з карткою все добре. На що водій давай вимітайся або давай гроші і забери свою картку!!! Це все з частинами матів! Позаду водія ще один пасажир на підмогу водія взяв і вишвернув пенсіонера з автобуса що той чуть не ввилитів головою донизу. Зайшли наступні пасажири дали свої картки які також непрацювали… Після цього водій перегрузив термінал і всі картки запрацювали. Нещасний пенсіонер через завишший термінал получив і чуть нерозбив собі голову через гореводія який недодумався перегрузити Термінал, – написав Olexandr Miller та додав фото транспорту.