Головна Новини Гута лякає селян «гіпнотичними здібностями» нових власників «Мрії»

Гута лякає селян «гіпнотичними здібностями» нових власників «Мрії»

Того самого дня, коли в Тернополі сталася скандальна бійка у готельному комплексі «Глобус» (до якої «доброзчичливці» всіляко намагаються приплести агрохолдинг «Мрію»), а саме – вечері суботи, 22 квітня, сталася іще одна інформаційна атака конкурентів «Мрії» на мешканців області. По всіх вулицях с. Городниця Гусятинського району були поширені дуже дотепні оголошення. Самодруки турботливо попереджали місцевих мешканців про те, що на них нібито чигає неабияка небезпека. А саме – що селяни можуть стати жертвами гіпнозу! Та ще й у виконанні не абикого, а цілого «російськомовного десанту», що дуже добре знає «психологію людей» і вже вирушає на Гусятинщину, аби відібрати у нещасних селян їхню землю.

Авторства на цьому «шедеврі», звісно, не зазначено. Але жителі Городниці розповідають, що бачили, як ці оголошення розносили селом колишні працівники того ж таки агрохолдингу «Мрія» – дітища місцевого магната Івана Гути. Нагадаємо, що після дефолту та банкрутства агрохолдинг перейшов до нових міжнародних власників, а керує компанією тепер новий генеральний директор «Мрії» – Саймон Чернявський. Сам Іван Гута часу не гаяв, а вже створив собі нове сільськогосподарське підприємство під назвою «Аграрна Городниця», що претендує на землі, як не важко здогадатися з назви, у Городниці, та й інших селах Гусятинщини також. Горе-аграрій Гута навіть особисто їздив та агітував селян укласти з ним договори оренди. А допомагають йому в цьому деякі колишні працівники «Мрії», що вірно пішли слідом за Іваном Миколайовичем, активно намагаючись «відбілити» рештки його змарнованої репутації за допомогою ось таких оголошень та інших «професійних» методів. Серед іншого, вони активно займаються інформаційними провокаціями та дезорієнтують селян.

З огляду на такі оголошення та інші брудні методи роботи, Гута і Ко, мабуть, вважають потенційних пайовиків «Аграрної Городниці» цілковитими дурнями і відверто глузують з людей. Приймаючи їх за темну і неосвічену масу, плетуть небилиці і розносять їх людям під хати з однією метою – не дозволити селянам продовжити співпрацю із «Мрією» Чернявського. Самі-то Гути знають, як це – їздити по закордонах, насолоджуючись розкішним життям на вкрадені мільйони. А селян підпускати до Європи не хочуть ні на крок, нехай собі закордонні інвестори зі своєю чесністю, прозорістю і європейськими цінностями роблять бізнес в іншому місці.