Головна Новини Гута більше не керує своєю “Мрією”

Гута більше не керує своєю “Мрією”

ВМріяідбулися збори кредиторів агрохолдингу «Мрія» (Тернопільська область), на яких вони визначилися із генеральним директором Саймона Чернявського призначили на цю посаду. 

Про це повідомили Українські новини, з посиланням на повідомлення компанії.

Раніше Чернявський був генеральним директором агропромислового холдингу HarvEast.

Він має більш ніж 20-річний досвід роботи в країнах Співдружності Незалежних Держав на керівних посадах у аграрному секторі й сфері товарів масового споживання й роздрібної торгівлі.

Чернявський одержав ступінь бакалавра міжнародних відносин і російської мови в коледжі Вассар (США) і ступінь МВА в міжнародної бізнес-школі Insead.

Крім того, фінансовим директором “Мрії” призначено Тона Хулса (Ton Huls), що з 2007 року обіймав посаду фіндиректора компанії Allseeds і “Зерноторговій компанії” в Україні.

Хулс закінчив Гронінгенський державний університет (Нідерланди) і одержав диплом магістра в сфері управління бізнесом.

Операційним директором агрохолдингу “Мрія” став Віктор Кухарчук, який протягом останніх 5 років працював директором з виробництва в компанії Trigon Agri (Данія), що володіє сільськогосподарськими активами в Україні, Естонії й Росії.

 “Мрія” вирощує пшеницю, ячмінь, рапс, цукровий буряк, гречку, картоплю й інші сільгоспкультури.

Підприємства, що входять до його склад, обробляють землі в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

Нагадаємо, що екс-директора «Мрії» Миколу Гуту розшукує Інтерпол.