Головна Новини Гройсман інспектуватиме тернопільські села?

Гройсман інспектуватиме тернопільські села?

Володимир Гройсман інкогніто інспектуватиме села і айонні центри на Тернопільщині через стрілянину в Кременці?

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав Міністерство внутрішніх справ України затвердити план наведення порядку у правоохоронній ситуації в областях країни. Про це Голова Уряду заявив на засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ України у четвер.

“Настав час, коли рішенням колегії має бути затверджений план відпрацювання кожної області нашої країни. Вийти на вулиці, посилене патрулювання, залучити сюди Національну гвардію, інші підрозділи і зробити масштабно свою роботу, щоб у кожній області країни на вулицях був спокій, – заявив ВолодимирГройсман. – Досить, щоб по містах, селах і селищах ходили зі зброєю і стріляли одне в одного”.

Прем’єр-міністр закликав Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Голову Національної поліції України Хатію Деканоідзе, членів колегії МВС України прийняти відповідне рішення і розпочати найближчими днями таке відпрацювання із чіткими завданнями по кожному обласному управлінню і відповідальністю.

Володимир Гройсман також зауважив, що вимагає змінити організацію роботи правоохоронних органів на місцях.

“Я думаю, що розумні механізми координації на місцях мають бути присутні. Не підпорядкування, а ефективної координації, де система має працювати у взаємодії: патрульна, дільничні, карний розшук – це усе взаємопов’язано з точки зору профілактики [скоєння] і розкриття злочинів”, – зазначив він.