Головна Новини “Гостей” у військовій формі тернопільські заклади не вітають

“Гостей” у військовій формі тернопільські заклади не вітають

armija_ukrajina_soldatБійців батальйону Кульчицького, які гостювали у Тернополі не пустили в заклади дозвілля, бо ті були у військовій формі. 

“ніж в спину або тернопіль вже не файне місто. вчора адміністрація трьох(!) тернопільських клубів (ріверпул, бункермуз, амстердам) не пустила в заклади бійців ато (гвардійців-майданівців батальйону кульчицького), аргументуючи це тим, що хлопці були… у воєнній формі!
як гірко сказав потому один з них, Віталій: “це було найгірше приниження за весь час майдану-ато. навіть образи місцевих сєпарів: “фашисти, нелюди” і перебування в полоні у “тітушок” були для мене менш дошкульними”… до речі, як зауважив інший боєць, Коля (з ним познайомився ще на майдані), у його рідному Харкові він спокійно заходив у нічні клуби в формі…
і щоб не було запитань: хлопці не з тернополя, цивільного одягу не мали (зате мали бойові нагороди, а Андрій “Квітка” взагалі був на милицях після поранення) і приїхали на запрошення свого бойового побратима, мого однокласника Олеся, а сьогодні ввечері вже вирушають назад у станицю луганська. воювати…. от тільки бажання класти своє життя, після такого “теплого” прийому, у них поменшало….
так що, “респект” тобі, х…..ий тернопіль!” – пише в соціальній мережі Фейсбук Олександр Ротман.