Головна Новини Головний лікар Монастириської лікарні запевняє, що у них “триває звичний робочий процес”

Головний лікар Монастириської лікарні запевняє, що у них “триває звичний робочий процес”

Стефанія Іванівна Підгірна очолює Монастириську районну лікарню, що на Тернопільщині. Сьогодні Монастириський район є епіцентром хворих на коронавірус на Тернопільщині. У районі зафіксовано 107 осіб, хворих на коронавірус, близько 20-ти з них знаходяться у місцевій районній лікарні.

Про самоізоляцію медика повідомила кореспонденту «Високого Замку» перший заступник міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак.

“Я постійно спілкуюся з медиками з областей, зокрема, Тернопільщини. Головна лікарка Монастириської районної лікарні Стефанія Підгірна, яка на самоізоляції керує медзакладом, у телефонній розмові розповідала, що саме нагнітання страхів привело до звільнення медперсоналу. Але за кілька днів медсестри повернулися до праці, бо розуміли, що пацієнтом може стати рідна людина кожного з них, згадали, що медицина — це не тільки білий халатик і затишний кабінетик, – йдеться на сайті Тернополяни з посиланням на  статті ВЗ. 

Ми зателефонували до Стефанії Підгірної і розпитали че перебуває вона на самоізоляції.

“Ні, я в госпіталі кожен день на роботі, – зауважила Стефанія Підгірна, головний лікар Монастириської районної лікарні. – Приймаємо хворихх, триває звичний робочий процес”.