Головна Новини Чоловіка, що помирав у тернопільській маршрутці, пасажири просто переступали

Чоловіка, що помирав у тернопільській маршрутці, пасажири просто переступали

Шокуюча подія трапилася вчора у Тернополі: чоловікові стало зле у маршрутці, він впав посеред салону і так проїхав від Дружби аж до “Шостого магазину”, де його забрала “Швидка”. Пасажири переступали через чоловіка, який, ймовірно був нетверезим. Не втручався і водій транспортного засобу – як пишуть у коментарях дописувачі, головне, що пасажир заплатив  за проїзд, а чи живий, чи мертвий доїде до кінцевої – водія не хвилює. Що важливо, у аптечці маршрутці не було жодних ліків, які могли б допомгти у випадку проблем з серцем чи банальної втрати свідомості. Детальніше про шокуючий інцидент пише “Тернопільська липа“.

“В Тернополі пасажиру маршрутного таксі №19 стало погано. Подія трапилася близько 16:00. Чоловік (ймовірно, випивший) впав посеред салону. Однак ані водій, ані пасажири не допомогли людині. Перед тим, як йому стало зле, він довго і сильно кашляв. За словами людей, чоловік проїхав так в лежачому стані від масиву “Дружба” до зупинки “6 магазин”, де його і передали швидкій.  Пасажили попросту переступали і обходили тіло посеред салону. До того часу, як на нього звернули увагу, непритомний вже посинів та почав пускати слину. Пульс не пропальцьовувався, на рухи і звертання чоловік не реагував.

До слова, у водія маршрутного таксі в аптечці не було ані нашатирного спирту, ані медичних засобів від проблем серця.

Наразі невідомо, як склалась доля чоловіка. Скоріше за все, у нього стався інсульт. Небайдужі винесли чоловіка з маршрутки, викликали швидку. На фото він із рукою під головою, у таку позу його поклали люди”.