Головна Новини Голова Кременецької РДА перебуває в комі понад тиждень

Голова Кременецької РДА перебуває в комі понад тиждень

Після жахливої аварії голова Кременецької РДА Сергій Сімчук досі перебуває у комі. Наразі за його життя борються медики Тернопільської обласної лікарні.

Як повідомили сьогодні, 22 листопада, в нейрохірургічному відділенні Тернопільської обласної лікарні, Сергій Сімчук жодного разу до тями не приходив. Його стан стабільно-важкий.
Про те, чи покращиться стан здоров’я чоловіка, наразі говорити важко. Перевести його до іншого лікувального закладу також немає можливості, адже він не транспортабельний.
Нагадаємо, аварія сталася близько восьмої вечора 12 листопада на крутому повороті поблизу села Великий Кунинець Збаразького району. Автомобіль «OPEL Vivaro», яким їхав Сергій Сімчук, його заступник В’ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров’я РДА Ярослав Ковальчук і депутат міської ради Руслан Іванюшко, знесло у кювет і він перекинувся.
Усі четверо отримали травми різного ступеня важкості, але найбільше постраждав Сергій Сімчук. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та крововилив, невдовзі він впав у кому.
Галина ТИХА