Головна Новини Голова Копичинецької ОТГ на Тернопільщині надрукував свої візитівки на свинині

Голова Копичинецької ОТГ на Тернопільщині надрукував свої візитівки на свинині

Своєрідний креатив щодо виготовлення власних візиток продемонстрував голова однієї з об’єднаних територіальних громад Тернопільщини — Копичинецької — Богдан Келічавий.

Його контактні дані надруковані на … вакуумній упаковці невеликих шматочків в’яленої свинини, що виробляється там же, у Копичинцях.

Їх голова і роздає замість звичайних візиток, пропагуючи своє містечко як «ковбасну столицю», пише Україна молода


Копичинці, де всього близько семи тисяч жителів, справді давно славляться своїми м’ясними виробами, і їх там виготовляє добрий десяток приватних підприємств.

А бренд «Копичинецькі ковбаси» асоціюється у любителів такої продукції з якістю і добрим смаком.


Креативність у цьому напрямку Богдан Келічавий, схоже, буде продовжувати. Бо в коментарі щодо своїх їстівних візиток для ТСН, приміром, розповів, що наступні можуть бути виготовлені і з шинки чи якоїсь іншої м’ясної продукції копичинецьких підприємств.

А в коментарі на своїй сторінці у фейсбуці написав, що вже думав і про вегетаріанські та ековерсії їстівних візиток. Смаком нинішніх ті, хто пробував, задоволені, тож у них один мінус — термін придатності поза холодильником лише 30 днів.


Залишається сподіватися, що пану Богдану не забракне креативності й у справі розвитку своєї громади. Про нього: народився 15 лютого 1992 року в місті Копичинці.

Навчався за спеціальністю «правознавство» у Чернівецькому національному університеті.

Відтак здобув магістерські дипломи з міжнародного права та електронного врядування у Талліннському технологічному університеті Естонії. Навчався за програмою Erasmus в Інституті електроніки Парижа.


Із 2017 по 2020 роки працював програмним спеціалістом у Дніпрі, а згодом — фахівцем із місцевого економічного розвитку в Києві, в міжнародній програмі матеріально-технічної допомоги об’єднаним громадам USAID/DOBRE. Головою Копичинецької ОТГ обраний в листопаді минулого року.