Головна Новини Геній з Тернопільщини вважає, що Україна найгірша країна в світі

Геній з Тернопільщини вважає, що Україна найгірша країна в світі

Сучасна Україна є найгіршою країною в Європі за умовами життя, в якій немає законів і порядку, вважає геній сучасності уродженець Тернопільщини Іван Марчук.

Іван Марчук також заявив, що пошкодував про те, що свого часу повернувся з США в Україну. Про це він розповів в інтерв’ю hromadskeradio.org.

Зокрема, Марчук пояснив, чому, користуючись великою популярністю і повагою в Україні, не коментує політичних подій в країні.

“Я не вмію брехати, правда понад усе, а у нас абсолютно правди немає, законів немає, порядку немає. А як ні законів і порядку, то і держава не має. Сьогодні Україна – найгірша країна в Європі для життя”, – заявив художник.

“Я дуже каюся вже кілька років, що приїхав з Америки. Я жив нормально, я не знав, що таке негативні емоції. Просто важко самому жити в чужій країні, якби у мене була жінка, мене б тут не було”, – підкреслив він.

Також Марчук заявив, що Україна є такою країною, яку взагалі ніхто не знає.

“Україна як держава, неіснуюча, можна сказати, не відбулася, вона нічого не робить, щоб світ її знав. Є стандарти – Шевченко і Кличко. А мистецтво, культура – це обличчя держави”, – сказав він.

“Однак Україна народжує найбільші таланти на квадратний метр в світі, але вона їх не поливає, вони їй не потрібні. А якщо дається талант, ти повинен його повністю віддати людству. І якщо на цій землі він не може прорости, він повинен шукати землю , де він буде проростати “, – додав Марчук.

В 2017 році у Івана Марчука викрали понад сто його картин.