Головна Новини «Ганьба!» скандували суду котрий розглядав справу стосовно ремонту кременецької об’їзної

«Ганьба!» скандували суду котрий розглядав справу стосовно ремонту кременецької об’їзної

13 березня, громадські активісти влаштувади під Господарським судом Тернопільської області показову акцію протесту на підтримку Служби автомобільних доріг, яку змусили виплатити луцькій фірмі кругленьку суму за неякісний ремонт об’їзної Кременця.

Більше двадцяти активістів з ГО «Ідея нації» притягли до Будинку правосуддя сміттєвий бак і скандували «Ганьба!» під звуки дзвонів. Як зазначили активісти, це звучали дзвони правосуддя.
За словами активістів, які крім мікрофона озброїлися ще транспарантами з написами «Ні!» суддівському свавіллю», «Ваша честь, а Вас кишені не тиснуть?», «Ваша честь, думайте за тернополян, а не за себе!», вони не дозволять виносити нечесні рішення і слідкуватимуть та контролюватимуть державних службовців.
Власне, нинішня акція на підтримку Служби автомобільних доріг у Тернопільській області тривала більше години, проте за цей час до активістів ніхто не вийшов повідомляє Галас.
Нагадаємо, дорожники, яких змусили заплатити 32 мільйони гривень за неякісний ремонт об’їзної Кременця, просять про розстрочку виплати, адже такі непередбачені витрати можуть просто зупинити дорожню галузь краю. Сьогодні якраз мало відбутися з цього приводу судове засідання, однак фірма «Луцькавтодор-Сервіс», якій ці кошти мають виплатити, на суд не з’явилася, а суддя Надія Бурда, яка розглядає дану справу, захворіла. Відтак, судове засідання довелося перенести.